مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند با وکالت

با سلام. بنده یک سند مسکونی برای دوستم قولنامه کردم بابت 600 ملیون پول که از یکی گرفته بوده بعد من هم حتی یک وکالت فروش هم به اونی که پول داده بود در ازای پول داده بودم. دوستم ماهانه پول به اون یکی میداد.
بعد از مدتی دوست من نتونست پول رو پس بدهد. حالا اون صاحب پول رفته و سند خونه من رو به اسم خودش انتقال داده است ولی من در وکالت نوشته بودم حق عزل رو دارم. من هم سه روز قبل از این که سند رو انتقال بدهد، او را از وکالت عزل کرده بودم ولی اون رفته بود انتقال داده بود. شاهد هم دارم که این ها پول ربا داده بودند.
حالا سند من باطل هست که درخواست ابطال سند رو بدهم بعد به جرم پول ربا از اون صاحب پول شکایت کنم که خونه رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

سولماز خادم عباسی خیابانی

سولماز خادم عباسی خیابانی :

اگر قبل از تنظیم قرارداد فروش وکیل را عزل کرده باشید می توانید ابطال سند را از دادگاه بخواهید
اگر در در فاصله تنظیم قرارداد فروش دوم تا زمان تنظیم سند وکیل را عزل نموده باشید بطلان معامله را می بایست مطرح کنید
ادعاهای مربوط به وثیقه بودن سند شما در قبال پول دریافتی دوستتان را باید در دادگاه اثبات کنید.
به دلیل وضعیت خاص و حساس پرونده و با توجه به تنظیم سند پیشنهاد می کنم حتما در جریان دادگاه وکیل داشته باشید.