مشاوره حقوقی رایگان - مسکن مهر

با سلام و احترام. در سال 1386 در تعاونی مسکن مهر ثبت نام کردم و واجد شرایط شناخته شدم. با مراجعه به تعاونی و پرداخت حق عضویت عضو تعاونی که اداره راه و شهرسازی معرفی کرده شدم. بعد از جانمایی زمین و دادن عکس های فرضی قرار بر این شد که پیش پرداخت انجام شود که انجام دادم و قرار بر این شد که به مدت سه سال ساختمان ساخته شود و طبق شرایط قرارداد اقساط را پرداخت کنم. بعد از 2 سال به تعاونی مراجعه کردم و تعاونی فرمودند هیات موسس پول را برده است و به شرطی که به مراجع قضایی مراجعه ننمایم و تعهد محضری بدهم همان پول را به اینجانب بر میگردانند. با شکایت به مسئولین اداره راه قول برخورد دادند و سپس مسئولین اداره راه فرمودند به وزارت تعاون مراجعه نمایم.
با شکایت از اداره تعاون به مسئولین استان اعلام شد مربوط به اداره تعاون نیست در مرحله بعد شکایت خود و اسناد را به سازمان بازرسی استان ارسال کردم و قول پیگیری سریع دادند و نامه نوشتند که کمیته و بزه برای این فساد تشکیل داده اند و نتیجه را اعلام می کنند. اکنون هر چه به سازمان بازرسی نامه میزنم در جواب می گویند شکایت اینجانب تکراری بوده و بایگانی شده است. این در حالی است که فاز ششم این پروزه انجام شده است و آپارتمان ها را فروخته اند و اینجانب که اولین متقاضی بوده ام، همچنان بین وزارت راه و اداره تعاون و سازمان بازرسی شهرستان و اداره کل سرگردان هستم.
اگر پول وکیل داشتم باور کنید مسکن مهر ثبت نام نمی کردم برای همین منظور مزاحم شما شدم تا اگر لطف بفرمایید راهنمایی کنید از سازمان مسکن و شهرسازی، اداره کل و شهرستان، اداره تعاون کل استان و شهرستان و سازمان بازرسی باید به کدام سازمان و اداره شکایت کنم تا به حق خودم برسم؟ ممنون میشوم قصد زیر سوال بردن هیچ شخص یا سازمانی را ندارم فقط مسکن مهر خودم را میخواهم ممنون اگر راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
اگر قرارداد خود را فسخ نکرده اید به دادگاه محل وقوع ملک دادخواست الزام به تحویل ملک دهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

بادرود دوست عزیز
سوالتان اجمالی است و نیاز به مذاکره و بررسی دارد