مشاوره حقوقی رایگان - عدم موجودی کافی کارت بانکی در صورت واریز وجه

سلام، خسته نباشید. من روز چهارشنبه ساعت 12 ظهر یک میلیون و نهصد پول نقد از طریق بانک به حساب بانک دیگر واریز کردم و پیامک بانک هم برای من آمد که یک میلیون و نهصد به حساب شما واریز شده است. رفتم خرید کنم که عدم موجودی کافی اعلام شد و رفتم عابربانک هم همین رو زد از کارت دیگر هم انتقال دادم به همین بانک و پیامک برای من آمد. پول در حساب من بود اما دوباره میزند عدم موجودی کافی حتی وقتی هم میخواهم موجودی بگیرم دوباره میزند عدم موجودی کافی.