مشاوره حقوقی رایگان - کسر موقت از آمار طبق دستور العمل

سلام، وقتتون بخیر. برادر من در اجرای احکام بود و محکوم به 100 میلیون جزای نقدی، رد مال و یک سال حبس شدند. حتی حکم اجرای احکام هم آمد که ظرف 10 روز خودت رو معرفی کن ولی برادر من نرفت الان در سامانه ثنا نگاه کرد وقت نظارت برا 15 تیر دادند ولی بعد از چند روز زده در سامانه ثنا نسبت به شکایت ... علیه ... به شماره نامه ... کسر موقت طبق دستورالعمل و پرونده رو از مختومه بیرون می آورد.
این یعنی چی و این که الان برادرم حکم جلب دارد؟ الان یک سال حبس دارد. میشود حبس را به جزای نقدی تبدیل کرد و کل پول را تقسیط کرد؟ ممنونم.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
تقسیط پول با تقدیم دادخواست حقوقی ممکن است ،اما شرایطی دارد .
تبدیل حبس به جزای نقدی در این مرحله ممکن نیست .
موفق باشید