مشاوره حقوقی رایگان - اعاده ی حیثیت

با سلام و احترام خدمت مشاوران دادراه
با توجه به اینکه مدتی است متوجه تجسس عده ای از همکارانم در زندگی خصوصی خود از طریق صاحبخانه شده ام و از صاحبخانه تقاضا داشتم برای افشای نام یا شماره افراد خاطی اما ایشان از این کار اعراض کردند و حتی به فحاشی و تهمت از طرف صاحبخانه ختم شد. و لذا با توجه به اینکه همکاران من را نیز تهدید به شکایت کرده اند. آنها نیز از طریق همسر من به شدت به دنبال این هستند که مانع شکایت من از صاحبخانه شوند طوری که چندین ماه است که به خاطر حضور همکارانم در زندگی شخصی ام و ممانعت شدید همسرم به دلیل اینکه میخواهد خود را به آنها اثبات کند بسیار بسیار مرا تحت فشار قرار داده است و همه ی این عوامل تمام آرامش زندگی مرا سلب کرده است به گونه ای که حتی مانع حضور من در جلسات نارانان می شود از طریق تحریک همکارانم. فلذا با توجه به اینکه هیچ استشهاد و شاهدی برای تجسس آنها ندارم تقاضا مندم در این زمینه مرا یاری رسانید

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام هر ادعا و شکایتی محتاج دلیل است می توانید از صاحب خانه به اتهام توهین و تهمت شکاین کنید تا مجبور به همکاری شود البته بهتر است با وکیل مشورت فرمایید