مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق و حقوق

با سلام.
من 10 سال هست که برای شخصی که پیمانکار ( ایاب و ذهاب شرکت خصوصی ) هست دارم کار (رانندگی) میکنم به صورت حقوق مبنا بر تعداد سرویس،
در این مدت من از طرف شخص پیمانکار نماینده و سر شوفر معرفی شدم که نظارت بر بقیه همکاران (رانندگان)، تمامی امور دیگر از قبیل هماهنگی ساعات کارمندان شرکت کارفرما، ثبت ساعات سوار و پیاده شدن افراد و ثبت و محاسبه میزان کارکرد تعداد 30 راننده دیگر رو بر عهده داشتم. در این مدت حقوقی به جز پول سرویسی که با ماشین شخصی خودم انجام میدادم، نگرفتم. حق بیمه خودم پرداخت میکنم و هنوز تمام این مسئولیت ها رو انجام میدهم. آیا من میتونم از طریق مراجع قضایی برای دریافت حقوق این 10 سال اقدام کنم؟ لطفا راهنمایی فرمایید.
باتشکر از سایت خوب شما. مانی مانا باشید.