مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حقوق از سوی کارفرما

سلام بنده بازنشسته هستم با یک قرارداد مشاوره برای مدت یک ماه با یک شرکت همکاری داشتم از اول آذر ماه تا پایان همان ماه، ولی الان روز 30 دیماه هستش و هنوز حقوق یا حق مشاوره من رو پرداخت نکردن . با توجه با اینکه قرارداد مشاوره 69 ساعته دارم میتونم شکایت کنم ؟اگر میتونم شکایت کنم باید شکایتم رو کجا انجام بدم به دفاتر قضایی یا شورای حل اختلاف

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باتوجه به قراداد و مبلغ پایین به شورای حل اختلاف

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد شما دارد
اگر پیمانکار باشید خطاب به دادگاه دادخواست دهید لکن،
اگر کارگر محسوب شوید
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشمول قانون کار باشید از طریق اداره کار که در این صورت باید شکایت را از طریق دفاتر پیشخوان دولت ثبت کنید.
اگر مشمول قانون کار نباشید در این صورت باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست بدهید که پرونده به شورای حل اختلاف ارسال می شود.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه و اطلاعات هویتی خود را ثبت سپس وارد سامانه اداره کار و تعاون شده شکایت خود راثبت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دفاتر پیشخوان دولت در صورتی که مشمول قانون کار هستید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر مشمول قانون کار باشید مرجع صالح جهت رسیدگی اداره کار است.
اگر مشمول قانون کار نباشید مرجع صالح جهت رسیدگی، با توجه به حد نصاب، شورای حل اختلاف است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در صورتی که کارگر هستید و مشمول قانون اداره کار می باشید از طریق اداره کار شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد