مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل عدم امنیت جانی

با سلام و خسته نباشید.

یک بار شوهر من من را حسابی کتک زد. گزارش کلانتری رو گرفتم و رفتم نامه پزشکی قانونی رو گرفتم. اما بعد از مدتی سازش کردم و دادگاه رو نرفتم و شکایت رو پس گرفتم و به خونه برگشتم.
ااکنون شوهرم من رو کتک نمیزند اما بسیار من را محدود کرده است و من را اذیت میکند.
طوری که من دچار افسردگی شدم و خود به خود از ترس و استرس غش میکنم. وقتی رفتم دکتر، گفت دچار افسردگی شدی و باید قرص های افسردگی مصرف کنی.
الان یک ماه هست که قرص مصرف میکنم.

میخواهم بدونم آیا میتونم به خاطر این که از استرس و عدم امنیت جانی از طرف شوهرم دچار افسردگی شدم و قرص میخورم
بروم و از او برای عسر و حرج شکایت کنم و طلاق بگیرم یا نه؟

اگر راه دیگری هست، بفرمایید.
آیا پزشک قانونی نامه ای به من به خاطر افسردگی و مصرف قرص می دهد؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام مصرف قرص دلیل طلاق نمیباشد درمورد طلاق بهتر است ابتدا تلفنی و سپس حضورا مشاوره نمایید