مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسرم بخاطر تهدید به قتل

با سلام
طی جر و بحثی با همسرم ایشان چاقو روی من کشید و من را تهدید کرد و من صدای ایشان را ضبط کردم که گفت من تهدید نمیکنم واقعا میکشم و فحاشی کرد
ایا میتوانم از ایشان شکایت کنم ؟ و چه حکمی بابت این شکایت صادر خواهد شد؟
ایا میتوان از این مدرک برای درخواست طلاق و اثبات عدم امنیت جانی استفاده کرد؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.صدا فقط اماره است و می تونه در قاضی علم ایجاد کنه.بستگی به تصمیم قاضی داره.چنانچه مشاوره بیشتری نیازه می تونید تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

میتونید شکایت کنید درصورت اثبات میتونید بدلیل امنیت جانی وعسروحرج طلاق بگیرید. البته سخته ولی امکان انجامش هست، (جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری) 09122219001