مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان

باسلام. من دانشگاه فرهنگیان قسمت تربیت بدنی قبول شدم دانشگاه من اراک میباشد ورودی بهمن 97 میشوم خودم در ایلام ساکنم متاهل و دارای یک فرزند دوساله هستم نمیتوانم به آن دانشگاه بروم چون خیلی دور است ایلام هم دانشکده تربیت بدنی ندارد اما اگر به کرمانشاه که نزدیک ماست انتقالی بدهند میتوانم رفت و آمد کنم. آیا با این شرایط امکان انتقالی من از دانشگاه فرهنگیان وجود دارد؟ خیلی ممنون میشوم جوابم را بدهید.

پاسخ ها :

پرسشگر :

لطفا پاسخ بدید.اگه انتقالی به صورت مهمان شدن هم باشه مشکلی نیست و خوبه

پرسشگر :

سوال ما هم هست خواهشا جوابشو بگین

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

با سلام موضوع باید از دانشگاههای مربوطه سوال شود به سایت وکالت ارتباطی ندارد