مشاوره حقوقی رایگان - مزایده سهم الارث پدری

با سلام. بنده به خاطر چک 100میلیونی توسط شاکی روی سهم الارث منزل پدری ام نیم دانگ هست را توقیف نمودند و مراحل کارشناسی و مزایده هم در شرف انجام هست. الان ابلاغیه اومده که جهت رفع توقیف نیم عشر دولتی رو پرداخت کنید.
الان رفع توقیف که فرمودند بنده باید باشم تا رفع توقیف به نفع شاکی شود و بنده نمیدونم آیا میشود از این انتقال را جلوگیری کرد تا بنده رضایت طرف را بگیرم اگه نروم ایراد پیدا میشود؟

پاسخ ها :

محمد  صابر

محمد صابر :

باسلام
بنا به توضیحات شما گویا مزایده انجام شده و فقط پرداخت نیمعشر که بر عهده محکوم علیه است باقی مانده است .
اگر تا کنون مزایده انجام نشده و یا مزایده انجام شده ولی هنوز به تایید دادگاه نرسیده شما میتوانید با پرداخت اصل بدهی و نیم عشر از ادامه عملیات اجرایی جلو گیری نمایید.