مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در جعل

سلام. اگر مناقصه ای در سال 94 انجام شده باشد و کار هم انجام شده باشد اعلام شکایت حقوقی شرکت در مورد جعل اسناد مناقصه در سال 1400 مشمول مرور زمان نمی شود؟ در مورد استفاده از اسناد مجعول چطور؟ این اتهامات در قانون جرایم درجه چند هستند؟ و این که می گویند مجازات از 6 تا 2 سال حبس یا این مقدار جزای نقدی منظور این است که قاضی یا حبس را در نظر میگیرد یا جزای نقدی؟ میشود در مورد این کمی توضیح دهید. ممنون از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
یعنی اگر بزهی در این محدوده مجازات حبس یا جزای نقدی داشته باشد ، از درجه پنج است و اگر مجازات بالاتری داشته باشد از درجه بالاتر حساب میشود.
بزه جعل اسناد رسمی ،درجه 5 و اسناد عادی درجه 6 به حساب می آید .
مرور زمان در جرائم درجه 5 هفت سال و در جرائم درجه 6 پنج سال میباشد .
موفق باشید