مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مبیع

سلام. من خودرویی خریداری نموده ام که پس از الزام به تنظیم سند و محکوم شدن فروشنده دادخواست تحویل مبیع خودرو دادم که خواندگان محکوم شدند ولی همچنان از تحویل خودرو امتناع میکنند. آیا میتوانم با توجه به عدم تحویل نسبت به جلب محکومین لایحه بدهم؟ راهکاری در این خصوص بفرمایید ممنون میشوم. با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام. اگر خودرو در دسترس است میتوانید از طریق تقاضای خود به اجرای احکام با نیروی انتظامی خودرو را تحویل بگیرید.