مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل آپارتمان مورد معامله

سلام. من یک واحد اپارتمان از پسرم خریدم و پولش رو 8ماه پیش پرداخت کردم و الان 6 ماهه که سند رو به نام من زده قطعی. ولی 6ماهه که کلید نمیده و علی رقم تخلیه کردن واحد اون رو به من تحویل نمیده. ضمنا هیچ قراردادی ننوشته بودیم و صرفا من پول رو دادم بهش و اون‌هم 6ماهه که سند رو زده به نامم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چگونه و از کجا باید اقدام بکنم؟ ایا میتونم چون سند به نام خودم هست در رو بشکونم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر یند بنام شماست میتوانید کلید ساز بیاورید و درب را باز کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده بهترین راه حل این است که زمانی که پسرتان در ساختمان نیست و ساختمان خلوت است بی سر و صدا وارد ساختمان شوید و با کلید ساز درب را باز کنید.
اگر قصد طرح دعوا دارید می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دا‌دخواست الزام به تحویل مبیع بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید درخواست تحویل مجید تحویل دهید یا که بهساز بیاورید و مورد را انجام دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست الزام به تحویل مبیع رد کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید بهتر است تامین دلیل نمایید و تحت عنوان ممانعت از حق میتوانید طرح شکایت نمایید موضوع نیازمند بررسی بیشتر است