مشاوره حقوقی رایگان - دریافت گواهی سوء پیشینه

سلام من با یه نفری در ارتباط هستم و قصدمون جدی هست، این اقا به من گفتن که تقریبا 2سال پیش به خاطر فحاشی دعوا کردن و با چاقو ضرب و شتم کردن و به صورت شاکی اسیب رسوندن و به آگاهی شاپور انتقال داده شدن با عنوان جرمی نزاع و درگیری خیابانی (طرح جمع آوری اراذل) میخواستم بدونم اولا اصلا به خاطر دعوا کسی رو آگاهی شاپور میبرن یا اصل موضوع چیز دیگه هس، دوما با توجه به اینکه اون آقا دیه گرفتن رضایت دادن و ایشونم بعد از 2ماه از حبس آزاد شدن و جرم دیگه مرتکب نشدن الان بعد از 2سال گواهی عدم سوء پیشینه صادر میشود یا خیر و اینکه اگر گواهی صادر میشود با مضمون فاقد سوء سابقه کیفری میباشد یا فاقد سوء سابقه مؤثر کیفری؟ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام پیشنهاد میکنم به جای پیگیری سوء پیشینه ایشان حتماً جلسات مستمر مشاوره قبل از ازدواج تشریف ببرید. چه بسیار افراد با سابقه که همسرانی نمونه شدند و چه بسیار افراد به ظاهر مظلوم که هیولاهایی بودند که زندگی را جهنم می کردند.