مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سوء پیشینه

با سلام و خسته نباشید
من پارسال (96) به اتهام کلاهبرداری و استفاده از سند مجعول و جعل عنوان یک روز رفتم زندان و فردای آن روز با وثیقه آزاد شدم، و بعد از دو ماه تبرعه و بعد از سه ماه سندمم آزاد شد،،، میخواستم بدونم اگه بخوام گواهی عدم سوء پیشینه بگیرم چی میشه، آیا این اتهام در سوء پیشینه من ثبت و قید شده و اگر شده چطور پاکش کنم؟
و توی گواهی سوء پیشنه،، عدم سوء پیشینه کیفری میزنه یا عدم سوء پیشینه کیفری موثر، ممنون میشم راهنمایی کنین.

پاسخ ها :

سعيد كوهي اصفهاني

جناب آقای سعيد كوهي اصفهاني :

چون تبرئه شده ايد طبق مقررات فاقد پيشينه كيفري محسوب هستيد

امیر احمدلو

جناب آقای امیر احمدلو :

با سلام سو پیشینه ثبت شده ولی با مراجعه به دادگاه و اجرای احکام میتونید حذف کنید