مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری شکایت

سلام من از طریق دفاتر خدماتی یه شکایت تحت عنوان خیانت در امانت تنظیم کردم و گفتن که ارسال میشه به دادسرای صالح ولی بعد از اون دیگه هیچ اقدامی نکردم و به جز همون لحظه که برام پیامک اومد دیگه هیچ پیام دیگه ای دریافت نکردم و الان میخوام پرونده رو پیگیری کنم که در چه شرایطیه لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدرضا کریمی

محمدرضا کریمی :

باید به دفتر رجوع و پرینت ارجاع را گرفته و شکایت خود را پیگیری کنید