مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک با وکالت

با سلام. یک واحد منزل مسکونی کلنگی با سند رسمی و در بنگاه با کد رهگیری خریدم و با اخذ پروانه یک ساختمان دو طبقه پنج واحدی با شرکاء در مدت سه سال ساخته ام و پس از گرفتن پایان کار شهرداری و تفکیک به پنج واحد، پنج سند تک برگی توسط اداره ثبت اسناد صادر و تحویل شد. پس از گذشت چهار سال از زمان خرید دادخواستی به دست من رسید که شخص فروشنده طی وکالت نامه ای که از خواهرش داشته، سند ملک را قطعی به نام خودش کرده و با آن سند ملک را به من فروخته است و شاکی درخواست ابطال سند را نموده است. طبق ادعا وکالت نامه برای کار اداری بوده و وکالت فروش نبوده است. حال تکلیف چیست؟ قصور فروشنده و دفترخانه چه می شود ؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

آیا متن وکالتنامه را دراختیار دارید ؟با بررسی متن می توان نظر و راهنمایی درست داد