مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه پس از فوت موکل

با سلام.
مدتی قبل توسط اداره ای که در آن مشغول به کار هستم سهام زمینی را به پرسنل واگذار کردند. بنده سهم یکی از همکاران را خریداری کرده و مبلغ مورد نظر را به حساب وی واریز و فیش بانکی آن موجود می باشد. و این معامله را در دفترخانه ثبت کردم و از همکار خود وکالت نامه گرفتم. ضمنا در همان روز مبایعه نامه دستی و غیر رسمی در حضور چند تن از همکاران به عنوان شاهد تنظیم کردیم و به امضا طرفین و شاهدین رسید. متاسفانه چند روز پیش همکاری که از او وکالت دارم فوت کرد اکنون چه باید انجام دهم؟

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام
می بایست دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت ورثه فرد فوت شده ارسال کنید
جهت راهنمایی بهتر مدارک را به شماره
ارسال فرمایید