مشاوره حقوقی رایگان - درخواست وکیل

سلام.
بنده از سال 94 توسط آزمون استخدامی سازمان سنجش به صورت قراردادی کارمند دانشگاه فرهنگیان شدم.
قانون تبدیل وضعیت ایثارگران شامل بنده هم میشود ولی در مرحله گزینش دچار مشکل شده ام. برای درخواست تجدید نظر و تکمیل برگ دفاع از خودم، وکیل حقوق اداری میخواستم که از متون دفاعیه گزینش آموزش و پرورش اطلاعات کافی داشته باشند. سپاس

پاسخ ها :

درخواست وکیل وکیل حقوق اداری گزینش استخدامی تبدیل وضعیت وکیل