مشاوره حقوقی رایگان - سلام . قابل توجه وکلای محترم

سلام
یعنی یه خدا شناس پیدا نمیشه پرونده من و دست بگیره قرار نیست برای اون دنیا یا خدا پیغمبر کار کنید فقط به جای ابتدای کار انتها حق الوکاله را بگیرید وکالت میدم به خودتون انتهای کار یا پول و بهتون میدم یا بفروشید خودتون بردارید حتما نباید کلاهبردار باشم و برای تبرئه بگم فلان مبلغ میدم . من راه قانونی برای حقم بلد نیستم لطفا و خواهشا اگر مقدور بود ممنون میشم . اصفهان هستم مشاوره نیاز ندارم لطفا فقط در صورت تمایل قبول کردید در خدمت هستم ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از وکلای اصفهان در همین سایت می توانید درخواست وکیل نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در سایت میتوانید از وکلای اصفهان درخواست نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا تعارف را کنار بگذارید . و سوالتان را مطرح کنید تا مورد بررسی بنده و وکلای دیگر قرار بگیرد. ضمنا از پنل هر وکیل میتوانید درخواست وکالت و یا حتی مشاوره تلفنی نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از وکلای اصفهان در همین سایت در خواست وکیل کنید موفق باشید.