مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

سلام و خسته نباشید. بنده مستاجر هستم در شهرری سکونت دارم و با صاحبخونه خود چون از آشنایان بودند قولنامه ننوشتم. بنده 35 میلیون به عنوان ودیعه و ماهانه یک میلیون تومان اجاره پرداخت میکنم. حالا برج 2 یک سال من میرسد و ایشون میگویند تخلیه کن و به خاطر شیوع بیماری کرونا هنوز نتونستم خانه پیدا کنم. میگوید اگر تخلیه نکنی اجاره ماهی 5 میلیون تومان می شود. خواستم بدونم به دستور وزارت کشور که گفتن 25 درصد باید اضافه بشود و ایشون میتونه از پول ودیعه بنده کم کند؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. چون قرارداد اجاره کتبی ندارید، ایشان میتوانند هر مبلغی را ادعا نمایند ولی با دفاع شما به صورت کارشناسی اجرت المثل تعیین خواهد شد و بر ان اساس حل اختلاف می گردد.