مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم تخریب ملک

با سلام. ملک مجاور اینحانب با احداث طبقه مازاد بر پروانه اخذ شده باعث سایه اندازی به ملک ما گردیده و بر اساس شکایت ما و نظریه کارشناس دادگستری، شهرداری با بلوک بتنی ورودی ملک مزبور را مسدود کرده است. با این حال ساخت و ساز ادامه داشته و طبقات آن نیز به شکل قولنامه‌ای و بدون نیاز به پایان کار شهرداری، به فروش رفته است.
این در حالی است که کمیسیون ماده صد در 15 بهمن 99 رای بر قلع بنا داده و در 15 فروردین نیز این حکم به اجرای احکام شهرداری ابلاغ گردیده است.
با این وجود هیچ اقدامی تاکنون از طرف شهرداری در راستای تخریب صورت نگرفته و بازرسی شهرداری اجرای حکم قلع بنا را به خاطر هجمه‌هایی که در فضای رسانه‌ای علیه شهرداری شکل گرفته، بعید میداند.
بنده چگونه میتوانم از طریق دادگاه شهرداری را ملزم به اجرای حکم صادره توسط کمیسیون ماده صد کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.طی لایحه ای مراتب عدم تمکین شهرداری را به دادگاه خود اعلام کنید.