مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت

با سلام. من متولد 78 هستم و یک برادر کوچکتر دارم (18ساله) که بیماری مادرزادی قلبی دارد. پدر بنده هم از کار افتاده کلی شده است و تقریبا نابینا هستند. احتمالا برادر کوچکتر من معافیت پزشکی بگیرد. آیا با این وجود من میتونم معالفیت کفالت بگیرم؟ فقط من میتونم از خانواده نگهداری کنم.

پاسخ ها :

معافیت کفالت پدر از کار افتاده معافیت کفالت معافیت سربازی معافیت