مشاوره حقوقی رایگان - استعلام سوء پيشينه

سلام من دادخواست مطالبه مهريه دادم و الان در اجرای احكام (اجراييه) هست و شوهرم دادخواست اعسار از پرداخت مهريه داده و متأسفانه موفق نشدم مالی از شوهرم را به دادگاه معرفی كنم و شوهرم با دو تا شهود مرد قصد دارد كه خود را معسر معرفی كند كه من فهميدم يك تن از شهود در پاييز سال ١٣٩٤ سابقه حمل مواد مخدر چند گرم ترياك داشته و در دادسرا مسئوليت حمل را به گردن گرفت و به يك ميليون تومان جريمه جزای نقدی و زندان افتاد كه با سندی كه به گرو گذاشته و با وثيقه آزاد شد حال سوال بنده اينست كه يكی از شرايط شهود اينه كه نبايد سوء پيشينه و سابقه كيفری داره ولی اين آقای شهود دارند و شماره ملی اين آقا رو نيز دارم چطور ميتونم سوء پيشينه ی و سابقه كيفری اين آقای شهود را استعلام و بدست قاضی برسانم؟ مراحل پيگيری استعلام سابقه سوء پيشينه و سابقه ی كيفری اين آقای شهود پرونده چگونه هست؟ من از شهرستانهای استان مازندران هستم تهران نيستم وكلای عزيز و گرانقدر و بزرگوار خواهش ميكنم كمك و راهنماييم كنيد.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما از قاضی تقاضا کنید خود قاضی اگر صلاح بداند استعلام می گیرد.

پرسشگر :

منم خودم اين رو ميدونم من قاضي رو ميشناسم هيچوقت چنين كاري نميكند چون اصلا تمايلي نداشت مهرمو به اجرا بذارم لطفا يك راهكار و راه چاره ي ديگر نشان بدهيد.

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

با سلام نیازی به استعلام شما نیست به قاضی پرونده اطلاع بدید خودشون از دادسرا استعلام می گیرند ضمنا اگر مالی از شوهرت پیدا کنی که اظهارات شهود دلیل نمی شود