مشاوره حقوقی رایگان - چگونه متن اظهارنامه تنظیم کنم

با دروود فراوان
اینجانب مستاجر هستم. 1400/02/30 موعد قراردادم هست. یک ماه دیگه. از ده روز پیش صاحبخانه برادرشو فرستاده دم در خونه که قولنامتو بیار پول بدیم بهت خالی کن خودش میخواد بیاد بشینه (یعنی صاحبخانه). رفتم بنگاه (صاحب خانه ام املاکیه ) میگه خونه برای برادرمه اون پول داده به نام من خریدم حالا برادرم میخواد بیاد بشینه.
میدونم که میخواد بیشتر ازینها اجاره بده. من 70 میلیون رهن کردم.الان 15 % اضافه کنه میشه 80 میلیون. میخواد 100 میلیون اجاره بده.
رفتم شورا گفتن اظهارنامه بنویس. باید بیاد ثابت کنه تا تخلیه بگیره.
رفتم فرمشو گرفتم اما نمیدونم متنشو بنویسم که فردا روز به مشکل نخورم. تو سایت خوندم اگر متنشو صحیح ننویسم میتونه علیهم استفاده بشه.
خواهشمندم متن صحیح اظهارنامه رو قرار بدین
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام و عرض ادب از آنجایی که راهنمایی بابت اظهارنامه و دادخواست ها مستلزم پرداخت مبالغ تعرفه شده می باشد ولیکن اصل انسانیت را پیش می‌گیرم دوست عزیز مذکور بفرمایید به صورت سیستمی در کافی نت یا اگر خودتون بلدید در سامانه عدل ایران قید بفرمایید اینجانب فلان به کد ملی فلان در تاریخ فلان منزل مسکونی به مساحت فلان به آدرس فلان از قرار مبلغ رهن و مبلغ اجاره و مقدار فلان به مدت یک سال اجاره نمودم حالی قبل از فرا رسیدن موعد انقضا با توجه به اینکه قرارداد اجاره فی مابین بنده با آقای بنگاه دار می باشد و هنوز تا پایان مدت اجاره و بنده یک ماه فرصت می باشد مالک مدعی است برادر بنده به بنده پول داده که ملک مذکور را بخرم و حالیه برادرم قصد تصاحب ملک مذکور را دارد و خواستار تخلیه بنده قبل از موعد انقضا شده است و بنگاه دار محترم که شما لطف میکنید اسمش رو مینویسید استدعا دارم ظرف مدت 5 روز مدارک دال بر مالکیت خویش از جمله سند و مبلغی که برادرش برای خرید ملک به وی واریز کرده را یک استعلام ساده از بانک به رویت بنده برساند تا صحت و سقم گفتار موجر برای بنده مبرهن گردد با تشکر و تجدید احترام