مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ناشزه بودن

سلام
وقت بخیر
من و همسرم مدتی اختلاف داشتیم و جدا شدیم.
مدتی هم جدا زندگی میکردیم.
من تقاضای الزام به تمکین دادم و رای به نفع من صادر شد.
پرونده طلاق بعد از یک سال و نیم از رای الزام به تمکین صادر شده
من پیگیر الزام به تمکین و دادگاه نبودم
تا هفته گذشته که همسرم به خاطر نفقه معوقه حکم جلب گرفته بود و حکم را اجرا کرد و من به زندان رفتم و با وثیقه بیرون آمدم.
به اجرای احکام که مراجعه کردم گفتند که حکم الزام به تمکین اجرا نشده (من باید درخواست میدادم و متاسفانه درخواست را به یکی از دوستانم داده بودم که ببره و ثبت کنه که ظاهرا اهمال کاری کرده یا درست انجام نداده. دلیل اینکه به دوستم داده بودم که پیگیری کنه این بود که واقعا از دادگاه متنفر شده بودم)
سوال های من این است :
1- آیا این قانون که نباید مرد را به خاطر بدهی نفقه و مهریه به زندان انداخت وجود داره و ضمانت اجرایی داره ؟
2- آیا من میتوانم دادخواست اثبات ناشزه بودن بدهم و با بردن چند شاهد ثابت کنم که ایشان زندگی نکرده (از زمانی که حکم الزام به تمکین صادرشده تا زمان طلاق) ؟ هدفم این هست که برای این مدت که ایشان زندگی نمیکرده نفقه اش را ندهم
3- من برای بچه هایم هزینه کرده ام در مورد مدرسه و کتاب و کمک آموزشی و پول به حساب شان واریز میکرده ام.
آیا این هزینه های انجام شده برای بچه ها و پول هایی که به حساب شان واریز کرده ام را دادگاه جز نفقه بچه ها حساب خواهد کرد. در 8 ماه اخیر که آمارش را دارم ، عدد قابل توجهی هزینه کرده ام
ممنون از راهنمایی خوب شما
منتظر پاسخ شما عزیزان هستم

پاسخ ها :

اثبات ناشزه بودن زن نفقه در صورت عدم تمکین عدم تمکین نفقه مهریه