مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی پرونده

بنده الف.م هستم برای پرونده قاضی خودش 3جلسه تشکیل داده و خودش رسیدگی کرده و لذا هنگام صدور رای دادیار دیگری برای پرونده رای صادره کرده است خوب دادیاری که از محتویات پرونده آگاهی نداشته باشه چگونه برای آن رای صادر میکند و لذا هنگام صدور رای جای قولنامه ..14 نمایشگاه هیوا را عوض و به جای آن قولنامه قولنامه ..... را گذاشته و دادیار هم با قولنامه جعلی رای داده است و با اعتراض به دادیار که جای قولنامه عوض شده توجهی نکرد و قاضی خودش با قولنامه 14. .دستور توقیف و دستور مزایده داده بود و برای همین موقع صدور رای دادیار دیگری برای پرونده رای صادره من هم شکایت در دادسرای انتظامی قضات میخوام بکنم تخلف انجام شده کدام ماده برای قضات میشود ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قاضی تخلفی نکرده است. بجای شکایت از قاضی ، تمرکز خود را رو رای صادره بگذارید و از رای اعتراض کنید. در شهرتان حضورا به وکیل مراجعه کنید