مشاوره حقوقی رایگان - فیلم و عکس در بحث حقوقی (چک)

سلام به وکلای محترم.
درخصوص اختلاف حساب با یکی از بستگانم با مشکل برخوردیم که طی نشستی با تعداد چند نفر در رابطه با آن گفتگو کردیم که حل و فصل کنیم و نتیجه ای حاصل نگردید و احتمال میدهم از نشستی که باهم داشتیم فیلم گرفتند. و از طرف دیگر طرف مقابل چک سفیدی از اینجانب برده تکمیل و امضا و مهر و تاریخ زده و جعل کرده و در مرحله کارشناسی خط و امضا قرار دارد. سوال. آیا اگر طرف مقابل فیلم رو به کارشناس ارائه دهند کارشناس ترتیب اثر در نحوه کارشناسی میدهد یا نه؟ لطفا راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

فیلم و عکس دلیل نیست و در کنار سایر دلایل می تواند قرینه محسوب شود