مشاوره حقوقی رایگان - وصول طلب با مدرک ویدیو گرفته شده

سلام آیا گرفتن ویدیو از کسی که ازش طلب دارم مدرک قانع کننده ای هست و میتونم طلبم رو زنده کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
فیلم ضبط شده ، اماره محسوب میشود که ممکن است همراه با سایر ادله ‌موجب علم قاضی گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند بستگی به محتویات فیلم دارد
بعنوان اماره آری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فیلم دلیل حساب نمیشود و با آن نمیتوان ادعای خود را ثابت کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه قابلیت قبول است یا خیر علت این کار مهم است نیازی به این کار نیست چرا که عرف این‌گونه مسائل را نمی‌پسندد بهتر است رسید با امضا و اثر انگشت از ایشان بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان اماره قبول می کنند نیاز به دلایل دیگر هم هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می‌توانید به آن استناد نمایید اما ممکن است بعد از دریافت یا ضبط ویدیو مبلغ به شما مسترد شده باشد این حق برای طرف مقابل وجود دارد که بتواند از خود دفاع نماید