مشاوره حقوقی رایگان - خرید مسکن

باعرض سلام، قصد خرید منزل مسکونی را داریم که فروشنده میگه سند دستیه چون زمین ملک قبلا باغ بوده و بعدها خودتون میتونید برید دنبال کارای تکبرگ کردنش، میشه لطفا راهنماییمون کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
توصیه میشود قبل از هر اقدامی در خصوص خرید ملک که قبلا هم باغ بوده از طریق سازمان زمین شهری و وجهاد کشاورزی در خصوص تغییر کاربری ان استعلام نمایید وسپس قرارداد منعقد گردد.
موفق باشید