مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک در قالب سند عادی

با سلام. بنده در سال 94 آپارتمانی به رویت خریدم و از همان موقع هم اثاث کشی کردم و تاکنون بدلیل عدم اخذ پایانکار مالک اقدام به سند ننموده و بعد از این سالها به بهانه هایی که ارزون خریدم و چیزای دیگر در حال حاضر هم ادعا میکنه که سه دانگ رو به بنده واگذار کرده، در حالی که در قرارداد نوشتیم یک واحد باب آپارتمان به متراژ و آدرس مشخص، لذا ادعای فروشنده در خصوص اینکه سه دانگ فروخته شده به بنده ممکن هست مورد قبول مراجع ذیصلاح قرار بگیره؟ چون بهانه جویی و لجبازی بینمون پیش اومده در تحویل سند آپارتمان مذکور

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما در ابتدا باید بررسی شود عرض کنم با ب برای مغازه استفاده می شود اصولاً برای آپارتمان دانگ در نظر گرفته می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا
دادخواست ایشان رد خواهد شد

شما باید دادخواست الزام به اخذ پایان کار و صورت مجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت خریدار
اقامه نمایید و ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید، به نظر ادعای نامبرده با توجه به اینکه چند سال است در واحد ساکن هستید و با توجه به متن قرارداد پذیرفته نیست و دادخواست نامبرده رد می شود و جای نگرانی نیست.
شما می توانید دادخواست الزام به اخذ پایانکار و صورتمجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.
اگر به دلیل تاخیر در تنظیم سند خسارت تعیین کرده اید می توانید خسارت تاخیر خود را نیز طبق قرارداد مطالبه کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم رسمی تنظیم نمایید