مشاوره حقوقی رایگان - سفته حسن انجام کار

سلام.
من قرارداد یکساله با یه شرکت داشتم که بابتش 50میلیون سفته حسن انجام کار گرفتن. 5ماه از قراردادم که گذشت به علت اینکه کارفرما بیمه نکرده یه مقدار بحثمون شد و ایشون بعد اینکه ساعت کاری تموم شد منو از گروه کاری حذف کردن و تماس ها و پیامامو جواب ندادن و رد زدن. من هم اظهار نامه استرداد سفته نوشتم و اداره کار شکایت کردم بابت بیمه.
حالا ایشون اظهارنامه فرستادن و تهمت زدن که تو بی اطلاع از شرکت رفتی و خسارت زدی و سفته هاتو اجرا میزارم.
خواستم ببینم چیکار میتونم بکنم؟خیلی نگرانم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

کارفرما که مدعی خسارت است می بایست اثبات کند