مشاوره حقوقی رایگان - استرداد سفته حسن انجام کار

با سلام و احترام. بنده در بدو شروع به کار در یک شرکت خصوصی بدون اینکه قرارداد استخدامی تنظیم شود، سفته 100 میلیونی با درج حسن انجام کار در پشت آن به کارفرما دادم. اما به دلایلی چند روز بعد از شروع به کار استعفا دادم و بیرون آمدم. نکته اینجاست هیچ رسیدی از سفته به من نداده است و قراردادی هم نبوده که شماره سفته در آن درج شود. حال با توجه به اینکه شماره سفته یا اطلاعات دیگری از سفته ندارم چگونه میتوانم اظهارنامه استرداد سفته را به ایشان صادر کنم؟

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ شما در ابتدا اظهارنامه را ارسال نمائید در صورت انکار و رد ادعا شما مبنی بر عدم دریافت سفته ؛ سایر ادله خود را فراهم سازید منجمله شهود یا تسویه حساب شرکت بابت چند روز کار و ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما خود کوتاهی کردید باید از سفته کپی می گرفتید و نزد خود می داشتید.
اما حال ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و
سپس دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما فعلا اظهارنامه ارسال کنید و اگر بعد کسی وجه سفته را مطالبه کرد می توانید طرح دعوی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
میتوانید به بانک مراجعه نمایید
ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و بعد دادخواست استرداد لاشه سفته را مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

به راحتی به طرف مقابل بگویید سفته را پس دهد اگر نداد اظهارنامه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آیا بر روی سفته، جهت ضمانت بودن سفته قید شده است؟! در صورتی که قید نشده باشد، حتی اگر تقاضای استرداد نیز کنید، به نتیجه مطلوب نخواهید رسید مگر اینکه ضمانی بودن آن را ثابت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند اظهارنامه ارسال کنید.
از بانک میتوانید مشخصات سفته را بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و
سپس دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید