مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

باسلام. من با یک سازنده قرارداد مشارکتی در سال 91 تنظیم نمودیم که قرار شد ملک را 15ماهه تحویل نماید که پس از آن تقاضای وام از روی سند نمود ولی وام را پرداخت نکرد و طبق قراردادی که تنظیم کردیم 3 واحد از سهم خودش را به نام من در قبال پرداخت نکردن وام کرد که بعد مشخص شد واحدها را قبلا فروخته سپس به فروش مال غیر محکوم شد، حالا سوال من این است خریدارانی که از سازنده واحد خریدن طبق رای قانون واحد ها مال آنها میباشد ولی شکایتی تنظیم کردن که سازنده را الزام به سند نمایند با توجه به اینکه سند مادر ملک به نام من میباشد و سازنده به تعهداتش نسبت به من عمل نکرده داداگاه چگونه رای صادر مینماید، باتشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید از سازنده حتما شکایت کنید و مبایعنامه شما در خصوص اون سه واحد باید رویت شود و شما باید حتما سند به نام سازنده بزنید ؟

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

درود. به دلیل پیچیده بودن موضوع نیاز به بررسی مدارک شماست. ولی شما باید به پرونده آن خریداران در دادگاه ورود کرده و دادخواست بدهید.