مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن دستمزد بنایی

سلام خسته نباشید پدر من برای آقایی کار کردن و قرارداد هم دارن تاریخ شروع نوشت ولی پایانی در نظر نگرفتن یه مقدار پول دادن حالا قسط آخر دارن اذیت میکنن و جواب تلفن نمیدن ما ازشون شکایت کردیم و یکبار هم احضاریه درب منزلشون رفته میخواستم ببینم از چه راهی بریم زودتر به جواب برسیم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام دادخواست حقوقی مطالبه وجه خود را ادامه دهید تا منجر به صدور رای قطعی و نهایتا اجرای حکم که شامل توقیف اموال و یا صدور حکم جلب است برسید