مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه خودرو

سلام من امروز یه ماشین خریدم. فروشنده وکالت کامل تعویض پلاک و سند قطعی تو محضر داد تا تاریخ 20 اردیبهشت 1400.
حالا با توجه به تعطیلی چه اتفاقی میفته اگر طرف فروشنده بپیچونه؟
یعنی من تو تعویض پلاک و ثبت سند قطعی به اسم خودم تو محضر به مشکل میخورم؟

پاسخ ها :

تمدید وکالت تعویض پلاک خودرو به دلیل تعطیلی مراکز تعویض پلاک در کرونا وکالت تعویض پلاک خودرو تعویض پلاک خودرو سند خودرو خودرو