مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه 3/4 خدمت سربازی بعنوان جبهه داوطلبانه

سلام طاعات قبول حق بنده بمدت 2سال از بهمن 69 تا 72 در بیمارستان امام حسین کرمانشاه مشغول خدمت وظیفه بودم با توجه به اینکه در سال 97 شهر کرمانشاه جزء منطقه عملیاتی توسط نیروی مسلح اعلام گردید و کارمندان شهر کرمانشاه از حقوق و مزایایی ایثارگری بهرمند شدند ایا 3/4 خدمت سربازی بنده بعنوان حضور داوطلبانه جبهه محاسبه میگردد
باکمال تشکر از جنابعالی

پاسخ ها :

احتساب سه چهارم مدت حضور در جبهه سابقه جبهه داوطلبانه جبهه داوطلبانه حضور در جبهه