مشاوره حقوقی رایگان - تحویل جهیزیه

سلام. من برای تحویل جهیزیه ام رفتم همه چیو بسته بندی کرده بودند و من به همه وسایلا نگاه کردم سالم بود
ولی تلویزیون یه دستمال انداخته بودند زیاد توجه نکردم و برگه امضا کردم تا سر کوچه رفتم دوباره به تلویزیون نگاه کردم دیدم شکسته حالا گردن نمیگیرن شکسته اول قبول کردن گفتن هزینشو میدم ولی بعدا حالا جواب تلفن نمیدن
و حتی چک مهریه ای که قرار بودند بدن ندادن باید چیکار کنم !

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام شما نسبت به تلویزیون نمی‌توانید ادعایی داشته باشید. درخصوص مهریه تقاضای اجرای حکم کنید