مشاوره حقوقی رایگان - جرم حمل 2 عدد ابجوی دست ساز ایرانی

سلام و عرض خسته نباشید
بندرو با 2 لیتر ابجو گرفتن تو ماشین
ماشینو توقیف کردن و مارو بردن بازداشتگاه بعدش بردن ارشاد 30 میلیون وثیقه خواستن که گذاشتیم
بنده تو گزارش پلیس ذکر کردم که من ماشینو برده بودم شمال . اونجا داده بودم دست یکی از دوستام که باهاش بره بیرون و صبح تا شب ماشین دستش بود و ما تو ویلا بودیم
این ابجو هارو تهران از من گرفتن و من روحمم خبر نداشت که تو ماشینه
تا حالا هم لب به اینجور چیزا نزدم
این دوستمم قبول نمیکنه که با کسایی که رفته بیرون این ابجو هارو تو ماشین جا گذاشتن
قاضی ارشادم به من گفت توبه نامه بنویس وثیقه از 35 ملیون شد 30 میلیون و ماشینمو همون روز رفع توقیف کرد
ولی الان به شدت میترسم
هیچ سابقه ای هم تا حالا نداشتم و کلا لب به مشروبات الکلی نزدم
خواستم بدونم حکمم چی میشه ؟
قاضی که تو ارشاد بود به من گفت برات زندان تعلیقی نوشتم باید ببینیم دادگاهت کیه و حکمت چی میشه ؟
ترو خدا راهنمایی کنید
من الان باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

سلام حمل مشروبات الکلی مطابق ماده 702 قانون مجازات تعزیرات 6 ماه تا یک سال حبس و74 ضربه شلاق وجزای نقدی دارد برای دفاع خود ازهمکارهای وکیل استفاده کنید برای راهنمایی بیشتربایدپرونده شما مطالعه شود

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
متاسفانه چون خودرو مال شما بوده اموال هم مربوط به شما محسوب میشه ولی نهایتا شما باید انکار کنین و اصلا بگین این اموال مال من نیست و دوستتون بیاد بگه بله منم تو ماشین بودم اما ممکن هست مال افرادی باشه که سوار ماشین شدن و یا میتوانید بگین تو راه تهران مسافر سوار کردیم و احتمالا اون مسافر جا گذاشته .اگر پرونده کیفری نداشته باشین احتمالا با جریمه حل کنن چون مقدار آبجو هم زیاد نیست.شما باید انکار کنید.