مشاوره حقوقی رایگان - حمل آبجو دست ساز

در صندوق عقب ماشینم یک بطری آبجو دست ساز پیدا کردند یک شب در بازداشت بودم و با 15 میلیون وثیقه آزاد شدم خودرو هم توقیف شد چه حکمی برام صادر میشه؟ تشکر

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

توجه نمایید که اگر آن مقدار مشروب الکلی که فرمودید از نوع خارجی باشد ،فقط به پرداخت جزای نقدی محکوم خواهید شد ولی اگر از نوع دست ساز باشد ممکن است مجازات زندان هم داشته باشد.در هر دو حالت خودرو باید رفع توقیف گردد.