مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماترک

سلام مادر بزرگ من محجور هستند و من به عنوان قيم مادربزرگم تعيين شده ام. آيا من به عنوان قيم مادربزرگم مي توانم از طريق دادگاه درخواست فروش ماترک بدهم. يا حتما نياز است قبل اين كار اجازه دادستان باشد؟

پاسخ ها :

معصومه قلخانی

معصومه قلخانی :

سلام،اگر مادر بزرگ شما جزو ورثه باشند و شما به قیومیت از ایشان تقاضای فروش و تقسیم ماترک و پرداخت سهم الارث مادر بزرگ تان بنمایید مشکلی ندارد و محض احتیاط در ستون خوانده دادستان را قید بفرمایید

مازيار  بتولي

جناب آقای مازيار بتولي :

سلام. شخصی در اداره محجورین مسئول پرونده شما میشود بعنوان نماینده دادستان باید برای انجام امور مالی مربوط به مولّی علیه با ایشون هماهنگ کنید.