مشاوره حقوقی رایگان - فروش اموال توسط قیم

سلام اگر پدری دو فرزند دختر با سن 14 و 4 ساله داشته باشد و فوت کند ارث و اموالی که از پدر مانده به آنها برسد آیا قیم آنها حق فروش دارند یا باید بچه ها به سن 18 برسن رضایت بدن چون یکی میگفت نمیشه چیزی فروخت باید بچه ها به سن 18 برسن رضایت بدن جواب بدین لطفا یا اگه زن مهریه خود را به اجرا بگذارد باید اموال مرد را فروخت و مهریه را داد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مهریه همسر متوفی از ماترک قابل دریافت است
آنچه بماند برای فرزندان و همسر است

قیم نیز هر عملی نمی‌تواند انجام دهد که توضیح آن مفصل است پاسخ دقیق در این مجال نمی‌گنجد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه جزء دیون متوفی است و بر دیگر طلبها ارجح است و همچنین قبل از پرداخت مهریه از ماترک تقسیم سهم الارث ممکن نخواهد بود.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا مهریه بعد ازث و قیم بدون اجازه دادستان حق کاری ندارد