مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

با سلام و خسته نباشید. بنده سال 95 یک پرشیا را با یک پراید معاوضه کردم و تعویض پلاک انجام دادیم و کارت سبز به نام همدیگر زدیم ولی سند به نام هم نزدیم و بنده سند ماشین را در دست ندارم. الان بنده میتوانم شکایت الزام به تنظیم سند انجام بدهم؟ ضمنا ما در کرج تعویض پلاک کردم ولی صاحب سند در مشهد میباشد و بنده دسترسی به ایشان ندارم.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

اگر در قولنامه شما محل انعقاد شهر کرج مشخص شده از کرج میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح کنید در غیر اینصورت مطابق با ادرس خوانده میبایست طرح دعوی نمایید