مشاوره حقوقی رایگان - شکایت الزام به تنظیم سند خودرو

با سلام. من یک خودرو صفر به دوستم فروختم و پول به من نداده است و الان فراری است. حالا یک نفر از من شکایت الزام به سند کرده است و قولنامه از من ندارد. سند هم به نام کسی دیگر هست و من هم قولنامه از دوستم ندارم. میتونم دادگاه نروم و لایحه بدهم؟

پاسخ ها :

محدثه افشار

محدثه افشار :

بله ميتوانيد لايحه بدهيد ولي بهتر است با مدارك به وكيلي مراحعه كنيد يا مشاوره ي تلفني داشته باشيد تا با برررسي مدارك راهنمايي بهتري بكنند.