مشاوره حقوقی رایگان - وکالت محضری

سلام. خانمِ بنده وکالت محضری به بنده داده تا پیگیر حق الارث خودش باشم. حال بنده با وکالت محضری میخواهم به شورای حل اختلاف شکایت کنم آیا شکایت نامه را خودم میتوان تنظیم کنم یا خانمم خودش باید بیاید شورا ؟ در جریان رسیدگی در شورا حضور موکل در شورا لازم است یا خیر؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام خیر شما با این وکالتنامه باید وکیل دادگستری بگیرید جهت طرح دعوی یا شکایت و یا اینکه خانم شما می بایست شخصا طرح دعوی کنند

پرسشگر :

ممنون از شما

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر شما وکیل نیستید باید با آن وکالت محضری وکیل بگیرید در شورای حل اختلاف و دادگاهها