مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن 18 امضا از بنده جهت رسیدگی و قبول کردن پرونده من توسط وکیل

باسلام به یک وکیل مراجعه کردم جهت قبولی پرونده با ایشان به تفاهم رسیدیم و قرار شد 4روز بعد مبلغی از حق الوکاله را به ایشان بدهم و ایشان برای بنده 5 برگه آوردند که هر کدام 3 ورقه روی هم بود و گفت امضا کن و بنده بابت مثلا قرارداد اول 15 امضا زیر برگها زدم بدون آنکه خود وکیل هم عناوین صفحه ها را پر کند و یا امضا بزند و این که برای من مشکل ساز نمیشود در آینده این سوال برایم پیش آمده شاید وکالت تام الختیار در آنها ثبت شده باشد یا در مورد موارد مختلف آنچه وکیل خودش نسبت به وضعیت بنده خبر دارد تنظیم بکند از ایشان بخواهم که برگه ها را به من نشان دهد که بالاخره بعد از 1 ماه در آنها ذکر شده بابت چه موضوعی من امضا کردم و باید امضا وکیل هم زیر همان برگه ها باشد یا خیر تشکر و ممنون.

پاسخ ها :

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
بهتر است به وکیل مربوطه مراجعه ودرخواست نسخه دوم بکنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام خیر نگران نباشید
این جریان مربوط به قرارداد خصوصی وکلا بر مبنای ماده 19 لایحه استقلا کانون وکلاسست
هرچند می بایست متن قرارداد شفاف باشد
به یاد داشته باشید وکالت تام الاختیار تنها در دفاتر ثبت اسناد امکان پذیر است
برای مشاوره بیشتر می توانید با بند و یا همکاران تماس حاصل نمایید
قبل از تماس پیامک دهید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
برگه های مربوطه جهت وکالت در دادگاه و دادسرا میباشد و نه وکالت تام الاختیار که ان در صلاحیت دفاتر اسناد رسمی میباشد
اما در هر صورت شما میتونید نسخه ای از قراداد و وکالتنامه خودتونو مطالبه کنید

یک وکیل

سلام" پرسشگر محترم" توصیه می شود هیچ سندی را اعم از قرارداد وکالت یا صورتجلسه دادگاه و یا هر سند دیگر نخوانده امضاء نکنید و در فرض سؤال ، وکیل شما می بایست ابتدا تمام مندرجات قرارداد را تکمیل و سپس از شما امضاء اخذ می نمود و نیز نسخه دوم قرارداد را تحویل شما می داد وگرنه مرتکب تخلف انتظامی شده و قابلیت پیگرد و تعقیب انتظامی در صورت احراز سوء نیت وی از طریق مرجعی که پروانه وکالت دادگستری اخذ نموده وجود خواهد داشت .

یک وکیل

با سلام به طور عرفی وکلا ابتدا وکالت نامه جهت امضا به موکل می دهند سپس پر می نمایند نگران نباشید اگر تخلفی صورت گرفته باشد در ابتدا خود وکیل در مقابل دادسرای کانون باید پاسخگو باشد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.قبلاً پاسخ داده شده است.یاالله