مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پول برای تمدید وکالت تعویض پلاک خودرو

با سلام خدمت شما دوستان گرامی و با تشکر بابت پاسخگویی.

بنده پارسال یک ماشین از دوستم خریداری کردم. ماشین علاوه بر رنگ دار بودن فردای روز تحویل موتور سوزانده و کار نمیکرد. متاسفانه ظاهرا مشکل سند هم داشت با هزینه شخصی ماشین تعمیر شد و ایشان سند را بعد از سه ماه از تسویه به نام زد و وکالت تعویض پلاک داد. حتی دو میلیون بابت تنظیم سند از بنده پول گرفت و متاسفانه مهلت تعویض پلاک به علت مشغله زیاد اینجانب تمام شده و ایشان برای امضای مجدد طلب پول میکند در صورتی که هیچ حساب و کتابی نداریم. بنا به اظهارات قولنامه دستی، ماشین بیرنگ بوده که رنگ شده، فنی سالم بوده که فردای تحویل موتور سرسیلندر سوزانده و حالا بابت یک امضا حالت اخاذی برداشته است. راهکار حل این مشکل از لحاظ قانونی چیست؟ خواهشا کمکم کنید.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

نسبت به الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک دادخواست حقوقی مطرح نمایید