مشاوره حقوقی رایگان - درخوست پول برای تمدید وکالت تعویض پلاک خودرو

باسلام. داداشم از یک بنگاهی ماشین خریده بعد 2 ماه به من فروخته است اما بنگاهی قبلا وکالت تعویض پلاک داشته و اعتبارش تموم شده و شماره تماس صاحب سند به من دادند،تماس میگیرم صاحب سند میگه قبلا یک بار وکالت به بنگاه دادم وکالت مجدد بدهم باید یک میلیون به من بدهید وگرنه میرم توقیف پلاک میگیرم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست اثبات مالکیت الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک
البته دادخواست هم یک میلیون هزینه دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دادگاه الزام به تعویض پلاک مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام راه قانونی وجود دارد اما مبلغ زیاد نیست