مشاوره حقوقی رایگان - تراس در ساختمان

درود. بنده در یک آپارتمان 7 واحدی در طبقه سوم ساکن هستم. طبقه اول تک واحدی و مابقی دو واحدی هستند. در صورت مجلس تفکیکی واحد 1 ذکر شده که دارای راه پله یک متری به حیاط است اما ایشان راه پله را تخریب و یک تراس فلزی به مساحت 1×5 متر نصب کرده است. آیا کار ایشان خلاف است و باید تراس را جمع کند یا خیر؟ با توجه به این که در سند ذکر شده حیاط اشتراکی است.
با تشکر.

پاسخ ها :

تراس در ساختمان تخریب راه پله حیاط مشاع قوانین آپارتمان نشینی و مشاعات